10+ krachtige workshops

Gespecialiseerde trainers

40+ klanten in 2018

Beoordeeld met een 8,6

vitaliteit training / vitaliteit / vitaliteit sessie / vitaliteit workshop / vitaliteit werknemers / vitaliteit personeel / vitaliteit collega's / vitaliteit medewerkers

Wij maken ook 100% maatwerk vitaliteit workshops.

Heeft jullie organisatie nieuw beleid bepaald omtrent vitaliteit en zoeken jullie daar workshops voor? Of spelen er simpelweg specifieke uitdagingen binnen het bedrijf waarbij standaard thema’s niet voldoende zijn? Maatwerk workshops kunnen dan de oplossing zijn. Wij denken graag met jullie mee. Van concept tot organisatie.  🔨

Wanneer maatwerk?

Maatwerk workshops zijn het antwoord op vraagstukken die nét even anders en complexer zijn. Bijvoorbeeld wanneer er specifieke uitdagingen binnen de organisatie zijn.

Standaard workshops zijn dan niet voldoende om het optimale leerrendement te behalen. Wanneer we maatwerk toepassen wordt de inhoud volledig afgestemd op jullie wensen.

De kracht van ons netwerk.

Wij werken met een groot netwerk aan ervaren, professionele trainers: experts binnen hun vakgebied. Trainers die kunnen zorgen voor een optimaal leerrendement van deelnemers.

Daarnaast beschikken we over een groot netwerk aan ontwikkelaars. Zo zijn we in staat de teambuilding workshop of training precies af te stemmen op de specifieke situatie van de organisatie.

image
https://www.workfuel.nl/wp-content/themes/blake/
https://www.workfuel.nl//
#00bf79
style1
paged
Loading posts...
/home/workfuel/public_html/workfuel.nl/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://www.workfuel.nl/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
Enter your email here
off
off