10+ krachtige workshops

Gespecialiseerde trainers

40+ klanten in 2018

Beoordeeld met een 8,6

Vitaliteit training / Vitaliteit / Vitaliteit sessie / Vitaliteit workshop / Vitaliteit werknemers / Vitaliteit personeel / Vitaliteit collega's / Vitaliteit medewerkers

Externe locatie? Wij kunnen helpen.

Vaak organiseren wij workshops op de locatie van onze klant. Maar een andere omgeving kan vaak positief bijdragen aan het leerproces van de werknemer. Het zorgt voor een frisse omgeving, weg van de dagelijkse kantoorprikkels. Indien gewenst kunnen wij helpen met het zoeken en boeken van een externe locatie.  📍

Waarom een externe locatie?

Op een externe locatie worden deelnemers even uit de bestaande omgeving getrokken. Dat zorgt voor een grotere concentratie en brengt deelnemers in de leermodus.

Wij hebben in de omgeving Utrecht contact met verschillende trainingslocaties waar een workshop of training georganiseerd kan worden.

Hoe we werken.

  • 1) Wensen & behoeftes

  • 2) Op zoek

  • 3) Regelen

1. Wensen en behoeftes.

Jullie willen een externe locatie voor het volgen van een vitaliteit workshop?

Top. We helpen graag. We bepalen in overleg de wensen en behoeftes. Hoeveel het mag kosten, wat voor ruimte het moet zijn en bijvoorbeeld eventuele catering.

2. Op zoek.

Alles wensen in kaart gebracht? Dan is het tijd om op zoek te gaan.

We hebben contact met verschillende trainingslocaties, voornamelijk in de omgeving van Utrecht. Zo vinden we de perfecte locatie voor jullie workshop.

3. Regelen.

Jullie hebben alleen de lusten, niet de lasten.

Want wij regelen alles. De zoektocht, de communicatie en de afstemming. En daarna natuurlijk ook de facturatie. Zodat jullie je volledig kunnen focussen op de workshop. What’s not to like?

image
https://www.workfuel.nl/wp-content/themes/blake/
https://www.workfuel.nl//
#00bf79
style1
paged
Loading posts...
/home/workfuel/public_html/workfuel.nl/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://www.workfuel.nl/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
Enter your email here
off
off